... و جزیی کاشی استخری / سرامیک استخری. . انواع کاشی های استخری شیشه ای و پرسلان. . 30 در 30. . جذب آب صفر. . در انواع طرح و رنگ. . ضد کلر و ضد جلبک. . مقاوم در برابر سرما و گرما. . تک رنگ و میکس. . ...
... ایجاد می کند و پخش شدن محصول را تسهیل می کند و با ایجاد یک سد محافظ روی پوست به عنوان یک لایه آب گریز ملایم عمل. می کند.. استفاده از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت در تهیه محصولات مراقبت از پوست ...
... برگه آنالیز صورت می پذیرد.. پی ای جی ۱۲ دایمتیکون یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو، بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز،در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. ...
... معمولاً بین 2 الی 5 درصد است اما این عدد بسته به نوع محصول می تواند خارج از رنج ذکر شده باشد.. در آب محلول بوده و از طریق سه گروه هیدروکسیل خود در پیوند هیدروژنی شرکت می کند در واقع این ویژگی ...
... و تقریباً بدون بو یک نوع. آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است که از نیشکر. به دست می آید. به خوبی در آب قابل حل است و در الکل و اتر نیز حل می شود.. گلایکولیک اسید به دلیل خواص لایه برداری و. پوست ...
... کرم هایی که حاوی امولسیون کننده،غلظت دهنده و تثبیت کننده هستند استفاده می شود.. تری اتانول آمین در آب و الکل محلول است و درصد مناسب برای استفاده موضعی بسته به نوع محصول و میزان PH مورد نظر 0/1 تا 1 ...
... کننده ها. برچسب: سیلیکون ها. . Peg12 dimeticone . یک سورفکتانت سیلیکونی بی بو،بی رنگ و محلول در آب است و به طور کلی به عنوان نرم کننده نیز در محصولات مراقبت از پوست و مو عمل می کند.. این ماده یک ...
... سفید تا کمی مایل به کرم و شیری رنگ از خانواده چسب ها و غلضت دهنده ها، یک پلیمر غیر یونی محلول در آب با خواص تشکیل فیلم است و عدد K به میانگین وزن مولکولی این ماده اشاره دارد.. . کاربرد: در محصولات ...
... کف کننده . . اتیلن دی آمین تترا استیک اسید ۲ سدیم یا. (ادتا ۲ سدیم) پودری سفید رنگ و محلول در آب است که به بهبود پایداری و تقویت ظاهر به خصوص شفافیت محصولات آرایشی و بهداشتی کمک می کند.. این ...
...، به عنوان یکی از بهترین . براق کننده های طبیعی در صنعت آرایشی و بهداشتی شناخته می شود.. خصوصیات ضد آب و محافظتی آن،دوام و جلوه محصولات زیبایی مانند رژ لب را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد به همین ...
...). برند ون وی چین. پک های 25 کیلوگرمی. فروش به صورت عمده و خرد. . پلی وینیل الکل (PVA) یک پلیمر آب رسان و حلال در آب است که در بسیاری از صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.. این پلیمر از وینیل ...
... رنگ زرد کم رنگ و بوی ملایم است.. این ماده یک سورفکتانت غیر یونی است که برای امولسیون های روغن در آب مناسب می باشد.. در گروه سورفکتانت ها و امولسیفایر ها دسته بندی شده و با دارا بودن HLB ای در حدود ...
... و ویتامین A،به بهبود طبیعی و رشد سلولی بدون انسداد منافظ کمک می کند.. موم زنبور عسل با خواص دفع آب خود،عملکرد . ضد آفتاب را حفظ می کند و همچنین از موم زنبور عسل به عنوان یک رایحه معطر در صابون ها ...
... میریستیک اسید مشتق شده و اغلب نرم کننده نامیده می شود، با ایجاد لایه ای محافظ روی پوست از هدر رفتن آب جلوگیری می کند.،و در عین حال جذب و نفوذ دیگر مواد را تسهیل می کند.. ایزوپروپیل میریسات یک مایع ...
... آمونیوم کلراید با نام اختصاری ستریمونیوم کلراید [CTAC]، که به صورت مایعی شفاف،بی رنگ و محلول در آب است، . ماده اولیه ای است که از آن برای ساخت انواع محصولات مراقبت از مو استفاده می شود و در گروه ...
... می شود.. نام رایج و اختصاری آن سیلیکون D5 یا D5 است.. این ماده که بخشی از نرم کننده هاست،در آب ناحلول بوده و به اصطلاح آب را پس می زند.. این ماده در ترکیبات پنکک ها،ترکیبات . کرم پودر ها،...
... می شود.. نام رایج و اختصاری آن سیلیکون D5 یا D5 است.. این ماده که بخشی از نرم کننده هاست،در آب ناحلول بوده و به اصطلاح آب را پس می زند.. این ماده در ترکیبات پنکک ها،ترکیبات . کرم پودر ها،...
... اتانول آمین مایعی بی رنگ تا زرد کم رنگ و گرانرو (چسبناک) است. این مایع کمی بوی آمونیاک می دهد و با آب نیز به راحتی ترکیب می شود.. تری اتانول آمین که با نام TEA نیز شناخته می شود، یک آمین است که ...
... ماده یک سورفکتانت غیر یونی است.. سورفکتانت ها یا مواد فعال سطحی،موادی اهستند که باعث کاهش کشش سطحی آب می شوند.. سورفکتانت ها معمولا ترکیبات عالی هستند که دارای گروه های آب دوست و آب گریز می باشند.. ...
... تولید می شود.. به دلیل خاصیت استثنایی رئولوژیکی، یک تثبیت کننده بسیار موثر برای سیستم های مبتنی بر آب است. در دامنه وسیعی از درجه حرارت، PH و غلضت های نمک، ویسکوزته آن ثابت می ماند.. این ماده جزء ...
... در ذرت یا نارگیل به دست می آید.. سورفکتانت ها یا مواد فعال سطحی،موادی اهستند که باعث کاهش کشش سطحی آب می شوند.. سورفکتانت ها معمولا ترکیبات عالی هستند که دارای گروه های آب دوست و آب گریز می باشند.. ...
...،مو،ناخن و همچنین محصولات ضد عفونی کننده مورد استفاده قرار. می گیرد.. کربومر توانایی جذب و ابقاء آب را دارد. در صورت پراکندگی در آب می توانند تا 1000 برابر حجم اصلی خودشان متورم شوند.. کربومر ها ...
... ایجاد می کند و پخش شدن محصول را تسهیل می کند و با ایجاد یک سد محافظ روی پوست به عنوان یک لایه آب گریز ملایم عمل می کند.. همچنین می تواند خطوط ریز و چین و چروک های پوست را پر کند و به طور موقت ...
... محصولات را کنترل کرده و از تبخیر و تبلور مواد استفاده شده جلوگیری می کند.. در محصولات لبنی مانع از آب انداختن شیر،ماست . و پنیر های مایع می شود.. در فرایند تولید بستنی نیز باعث ایجاد کنترل کریستال ...
...،بی رنگ و کمی چسبناک است که این ماده را با رایحه گل رز توصیف می کنند.. فنوکسی اتانول حلال است و در آب نیز حل می شود.. این ماده جزو خانواده اتر هاست و به عنوان ماده نگهدارنده در محصولات آرایشی و ...
... رنگ یا بلور های کریستالی نیز یافت می شود.. پروپیل پارابن به راحتی در اتر و الکل حل می شود اما در آب حل نمی شود.. پروپیل پارابن که بی بو،بی مزه و غیر حساس می باشد، ماده ای است که محصولات آرایشی و ...
... می شود از آن جا که محلول های آبی مستعد رشد و ادامه زندگی . باکتری ها هستند،این ماده بیشتر در آب و به عنوان. گند زدا هم مورد استفاده قرار میگیرد.. این ماده در محصولاتی از جمله . شامپو ها،...
... در مواد غذایی یافت می شود و به طور کلی از آن به عنوان. غلظت دهنده استفاده می شود.. این ماده در آب حل می شود و با ورود به درون بافت. مو ها در نواحی ضعیف و یا شکننده آن ها را ترمیم و یا بهبود می ...